Aranwythin heimon huomattavia henkilöitä

Aski Vahvaveri, Forlossin ratsastajien johtaja
Aski pitää itseään sorronalaisten ja riistettyjen palvelijana. Koska lunarilaiset julistivat hänet ja hänen sotajoukkonsa lainsuojattomaksi rykmentiksi, hän on ansainnut mainetta kapinallisjohtajana pilkaten jatkuvasti viranomaisia uhkarohkeilla ryöstöretkillä ja uskomattomilla paoilla.

Ilgalad Peikonystävä, heimokuningas
Ilgalad sai lisänimensä, kun hän solmi hyökkäämättömyyssopimuksen Taistelulaakson uzien kanssa. Todellisuudessa tämä kaunopuheinen johtaja on enemmänkin realisti kuin peikkojen ystävä. Hän ymmärtää, että sota peikkojen kanssa olisi erittäin kallis, mahdollisesti jopa tuhoisa, ja että sellainen pyrkimys ei juuri hyödyttäisi.

Jonatan Peikonsurma, heimon sotilasjohtaja
Humaktin vihitty, psykopaatti ja peikkoja vastaan suunnatun sotilaallisen toiminnan etummaisin puolestapuhuja. Jonatan on erinomainen soturi mutta ihmisenä kurja. Useimmat ihmiset välttävät häntä jos mahdollista.

Londri Kirvesmies
Londri tuli hulluksi nuoruudessaan, ja hän asuu nyt yksinään itse suunnittelemassaan aavemaisessa talossa. Hänen sanotaan olevan yli sata vuotta vanha, vaikka se saattaa olla liioittelua. Ihmiskammoisena ja vainoharhaisena hän on erinomainen esimerkki siitä, mitä tapahtuu, jos sotkeutuu lohikäärmesuvun asioihin.

Niquena Kamilintytär, heimon ylipapitar
Pidättyväinen ja maltillinen Niquena on todiste siitä, että on aina toinenkin keino. Paitsi että hän on pystyvä papitar, hän on myös heimon luotetuin diplomaatti.

Yksinäisen Renatha
Renathan käännyttyä Lunarin uskontoon useimmat oikeamieliset orlanthit pitävät häntä huonona viestinä. Hän on myös erään varakkaimman verisuvun johtaja ja siten yksi heimon halutuimmista leskistä.

Yerestus Hopeakieli, heimon lainpuhuja
Niin vaitelias, että useimmat tuntevat olonsa epämiellyttäväksi hänen ollessaan läsnä. Yerestus on Totuuden ja Oikeuden luotettu palvelija. Kun hän puhuu, ihmiset yleensä kuuntelevat tarkasti, sillä hän on myös taitava sankarimatkaaja ja Jarani Lainpuhujan vihitty.


Teksti copyright © Peter Nordstrand.
Käännös copyright © Matti Järvinen.
In English


Pääsivu
RuneQuest
Seikkailut
Pelihahmot
Tarinat
Kartat
Lomakkeet
Käännökset
Irkkipelit
Muuta
Palaute
Vieraskirja