Irkkipeli Hullu Prax - Aurinkokupolin takana

Lupauduin vetämään yhden valmiin seikkailun irkissä ja tämä on kyseisen pelin kotisivu. Tarkoituksena oli peluuttaa Michael O'Brienin hieno seikkailu Mad Prax - Beyond Sun Dome suomeksi kääntämänäni versiona eli Hullu Prax - Aurinkokupolin takana. Ensimmäinen pelikerta oli 22.8.2001, toinen 29.8.2001, kolmas 25.10.2001, neljäs 29.11.2001 ja viides 13.12.2001.
Pelissä oli viisi kappaletta valmiita pelihahmoja luonnekuvauksineen. Seikkailu sijoittui Gloranthaan ja Auringon kreivikuntaan, pieneen itsenäisten, maata viljelevien auringonpalvojien maahan. Tästä alueesta löytyy kartta nettisivuiltani. Hyödyksi oli myös lukea kirjoittamani ohjeet vetämääni irkkipeliä varten.
Ensimmäinen pelikerta sujui hienosti ja sen tapahtumista löytyy myös pitkä tarina, jossa on lähes kaikki pelikerran tapahtumat ja repliikit kertomukseksi muutettuna. Samanlainen selostus löytyy myös toisesta pelikerrasta, kolmannesta pelikerrasta, neljännestä pelikerrasta ja viidennestä pelikerrasta. Kaikki osat voi lukea myös yhtenäisenä ja pitkänä tarinana, joka vei Wordissa suunnilleen 28 sivua.

Pelaajahahmot olivat seuraavat:

Yelanda Kultakutri
Turhautunut aurinkokupolilainen, joka on lähellä riimulordin asemaa, kunhan vain hänen mieskollegansa kunnioittaisivat häntä hänen järkensä ja kykyjensä tähden.

Bob Vrokhaukka
Yelandan miessovinistinen liittolaishenki.

Melo Yelo
Outo paviaani, joka on vakuuttunut siitä, että Yelmalion kultin noviisius on hänen todellinen kutsumuksensa.

Mars Melus
Tyypillinen aurinkokupolilainen maanviljelijä - uskollinen ja hidas; säädyllinen ja rasistinen muukalaisvihaaja.

Sarshas Yarallo
Lunarilainen tribuuni, joka ei pestautuessaan "näkemään maailmaa" kuvitellut, että hän päätyisi Praxin kaltaiselle kaatopaikalle!


Hullun Praxin pelinjohtajan sähköpostiosoite on matti.jarvinen@nysalor.net.
RuneQuest
Irkkipelit
Ohjeet
Säännöt
Ehilmin valo
Hullu Prax
Karhunkaato
Riskimaa
Tulen maa
Yövalon varjossa
Palaute
Vieraskirja