Games Master's Screen

Sisältö: Games Master's Screen -pahvisuoja
Sivumäärä: Neljä A4-kokoista sivua
Tekijät: Ian Belcher, Tony Parker, Alexander Fennel
Julkaisija: Mongoose Publishing
Julkaisuvuosi: 2006

Kuvaus
Games Master's Screen on eräistä muista roolipeleistä tuttu pahvinen pelinjohtajan suoja, jonka takana voi heitellä salaisia nopanheittoja ja tutkia kirjoja. Suoja koostuu neljästä varsin tukevasta A4-kokoisesta palasta, jotka voi avata ja asettaa pöydälle.
Pelinjohtajan puolelle on kerätty Mongoosen RuneQuestin kannalta olennaisia taulukoita, kuten väsymystasot, kykylistat ja asetaulukot. Pelaajien puolella taas on kuvituksena sotaisia kohtauksia.

Oma arvioni
Games Master's Screen on täysin tarpeeton apuväline, ellei ole jostakin syystä erityisen mieltynyt pelinjohtajan suojiin. Se on lisäksi varsin kallis hyötyynsä nähden, joten suosittelen sitä ostettavaksi vain sellaiselle, jolla on turhan paljon rahaa tai jonka on pakko kerätä kaikki RuneQuest-kirjat.
Suojan kuvitus ei erityisemmin vakuuta. Siinä missä Mongoosen RuneQuestin kansi on hillityn tyylikäs, suojan kansi on tylsän dramaattinen ja lisäksi minusta aika rumakin. Sen sijaan taulukot ovat selkeitä, mutta itse ainakin katsoisin ne mieluummin suojaan kirjasta, jos sellaiseen on tarvetta pelin aikana.

Etsi Fantasiapeleistä
Pääsivu
RuneQuest
Seikkailut
Pelihahmot
Tarinat
Kartat
Lomakkeet
Käännökset
Irkkipelit
Muuta
Palaute
Vieraskirja