Kampanjakartta

Sisältö: Kampanjakartta Dagori Inkarthista
Sivumäärä: 1
Julkaisija: Ace-Pelit Oy
Englanninkielinen alkuteos: Ei varsinaista; otettu Trollpakista nimellä Map of Dagori Inkarth

Kuvaus
Kampanjakartta on iso, kolmeen kertaan taiteltu kartta peikkojen maasta Dagori Inkarthista ja sen lähiseuduista. Kartta on värillinen ja tarjoaa paljon maantieteellisiä yksityiskohtia aina kylistä ja kaupungeista jokiin ja vuoriin saakka. Mitään paikkojen selostuksia tosin mukana ei tule.

Oma arvioni
Kampanjakartta oli alun perin osa englanninkielistä peikkopakkausta, mutta jostakin kumman syystä se on julkaistu suomenkielisenä aivan yksinään. Kartta on ihan hyvälaatuinen ja havainnollista, eikä minulle tuntemattomaksi jääneen kääntäjän työssäkään ole paljon moittimista. Joninkylä on tosin jätetty kääntämättä ja niinpä kartassa tulee vain Jonstown. Kartan paikkojen kuvausten puute on tosin ongelmana, joten pelinjohtajan täytyy joko inspiroida itse tai kaivella tietoa englanninkielisistä kirjoista.
Ehdottomasti parempi Kampanjakartta olisi ollut osana peikkopakkausta, jota ei lupauksista huolimatta koskaan julkaistu suomeksi. Lieneekö sitten kääntäjiltä loppunut into vai mikä on ollut syynä, kun Sienikkäätkin julkaistiin yksinään Kampanja kartan tavoin?

Etsi Fantasiapeleistä
Pääsivu
RuneQuest
Seikkailut
Pelihahmot
Tarinat
Kartat
Lomakkeet
Käännökset
Irkkipelit
Muuta
Palaute
Vieraskirja