Pyhän Kennardin rapupihdit

Pyhä Kennard eli jääkauden aikaan, kun ihmiset näkivät nälkää. Pientä kylää ahdistelivat valtavat ravut, jotka asuivat synkässä joessa. Kennard lähti etsimään parannusta tilanteeseen. Hän kohtasi joessa valtavankokoisen Rapukuninkaan ja onnistui kukistamaan sen. Rapukuninkaalta Kennard otti suuret ja pitkät sakset, joita hän käytti ensimmäisinä rapupihteinä noukkien joesta suuren kokonsa menettäneitä rapuja syötäväksi. Ravut pelastivat monet ihmiset nälkäkuolemasta.
Pyhän Kennardin rapupihdit ovat pitkät pronssiset pihdit, joiden leuat on päällystetty lyijyllä ja koristeltu riimuilla. Osat ovat kiinni toisissaan suunnilleen keskeltä. Pihdit ovat sävyltään synkät eivätkä loista valossa. Ne painavat 2 ENC:iä.
Uskonto: Liitetty - Pyhä Kennard
Ystävällinen - Pyhä Ehilm
Vihollinen - Gorakiki, Kyger Litor, rapuihin liittyvät jumalat
Pyhän Kennardin rapupihdeistä ovat kuulleet kaikki rapuja syövät daranmaalaiset. Ei-maagisia versioita niistä käyttävät tavalliset ihmiset rapuja poimiessaan joesta, mutta Pyhän Kennardin pihdit voi saada ainoastaan käymällä läpi sankarimatkan Pyhä Kennard kukistaa Rapukuninkaan tai lahjana tai perintönä sellaiset omistavalta henkilöltä. Siksi ne ovat hyvin harvinaisia, ja ainoastaan Pyhän Kennardin veljeskunnalla on hallussaan useammat kuin yhden rapupihdit.
Pihdit on tarkoitettu rapujen poimimiseen, jossa ne ovat erittäin hyvä apuväline. Pihdit herkistävät käyttäjänsä aisteja ja ohjaavat häntä parhaille rapupaikoille jopa pimeässä. Lisäksi ne toimivat voimakkaana puristusaseena: pihtien väliin jäänyt kärsii 2d6 pistettä vahinkoa eikä pysty käyttämään puristukseen joutunutta raajaansa.
Pyhän Kennardin pihdit ovat erittäin arvokkaat, ja ne turvaavat kantajalleen varman elannon, mikäli rapuja vain on joessa. Myytäessä arvo voisi olla 100 kultarahaa tai enemmänkin.
Pääsivu
RuneQuest
Seikkailut
Pelihahmot
Tarinat
Kartat
Lomakkeet
Käännökset
Irkkipelit
Muuta
Palaute
Vieraskirja