Vanhat rauniot

Kuvaus
Tämä seikkailu sijoittuu jonnekin syrjäiseen Carmanian kolkkaan. Ideana on se, että seikkailijat lähtevät tutkimaan vanhoja raunioita, jotka sijaitsevat metsäisessä maastossa.
Seikkailun voi sijoittaa muuallekin kuin Carmaniaan, mutta se vaatii varmasti joitakin muutoksia. Pelinjohtaja voi vapaasti muutella hahmojen kykyjä ja ominaisuuksia itselleen sopiviksi omaan käyttöönsä, mutta seikkailun julkaiseminen ilman tekijän lupaa on kielletty.


Perusidea
Seikkailijat palkataan tutkimaan vanhoja raunioita tai ehkäpä he eksyvät sinne aivan sattumalta.
Raunioaluetta ympäröi noin neljä metriä korkea kivimuuri, joka on rakennettu joskus muinoin. Sen yli ei ole kovin vaikea kiivetä (onnistunut Kiipeily-heitto, kompuroinnilla putoamisvahinkoa d6 pistettä).
Raunioilla pitää majaansa kaksi vampyyriä, jotka ovat luoneet Vivamortin kultin loitsulla itselleen joukon haltiaghouleja tappamistaan haltioista. Vampyyrit asustavat raunioituneessa linnassa, joka ennen hallitsi muurien sisällä ollutta kylää. Haltiaghoulit taas ovat puolestaan ottaneet asunnokseen vanhan maan temppelin.
Haltiaghoulien lisäksi alueella asustaa kaksi ihmisghoulia, jotka ovat vihamielisissä suhteissa lajitovereihinsa, joukko dracoliskoja, maa-alkeisvoima ja pimeähaltioita.

Vanhojen raunioiden kartta
Keskuslinnan kartta
Maan temppelin kartta
Lodrilin pyhätön kartta
Lounaistornin kartta


Voit myös ladata tämän seikkailun html-muodossa tai doc-muodossa!

© Copyright Matti Järvinen