Skorpionimiesluolasto

Kuvaus
Tämä ei ole varsinainen seikkailu, vaan Carmaniassa sijaitsevan skorpionimiesluolaston ja sen asukkaiden kuvaus. Mitään juonta ei ole, mutta pelinjohtaja voi soveltaa skorpionimiehiä esimerkiksi kohdattavina vihollisina. Skorpionimiehet metsästelevät lähiseudulla ihmisiä ja muuta riistaa, joten joku saattaisi palkata seikkailijat tuhoamaan seudun skorpionimiesvitsauksen.
Luolaston olinpaikka on jossakin Carmaniassa, mutta se voidaan sijoittaa aivan hyvin jonnekin muuallekin, kuten Autiomaahan tai Dorastoriin. Pelinjohtaja voi vapaasti muutella hahmojen kykyjä ja ominaisuuksia itselleen sopiviksi omaan käyttöönsä, mutta seikkailun julkaiseminen ilman tekijän lupaa on kielletty.

Perusidea
Pieni skorpionimiesklaani asustaa luolastossa, joka ei ole suuren suuri, mutta kelpaa heille majapaikaksi.
Klaanilla on oma
skorpionikuningatar, shamaani ja Bagogin pappi. Luolastossa on lisäksi 13 aikuista skorpionimiestä, 8 miestä ja 5 naista. Skorpionimiehet palvovat esiäitiänsä, Bagogia ja myös Alkukaaosta.
Skorpionimiehet saalistavat ihmisiä ja muuta sopivaa riistaa luolastonsa lähettyvillä. Heidän suosikkitaktiikkansa on järjestää väijytys tien varteen ja syöksyä sitten kiljuen matkalaisten kimppuun. Taistelussa pappi
Grad johtaa skorpionimiehiä.

Skorpionimiesluolaston kartta ja kartan selitykset.
Luolaston asukkaat.

Voit myös ladata tämän kuvauksen skorpionimiesluolastosta html-muodossa tai doc-muodossa!

© Copyright Matti Järvinen