Skorpionimiesluolasto ja Bagogin temppeli

1. Bagogin temppeli
Tätä suurta ja korkeakattoista luolaa hallitsee iso ja verinen puualttari, joka on koristeltu skorpionimiesaiheisin kaiverruksin. Alttaariin on kiinnitetty useita kauniita kiviä, joista vain kaksi on jonkin arvoisia (arvot 25 ja 30 lunaria).
Tässä luolassa suoritetaan Bagigin palvontamenoja jokaisena illuusion viikon jääpäivänä. Menoihin kuuluu elävien olentojen uhraus ym. epämiellyttävät asiat. Palvontaan ottavat osaa kaikki klaanin jäsenet.

2. Kuningattaren kammio
Tämä suurehko luola on klaanin skorpionikuningattaren, Skrabin, asunto. Luolan lattialla on joitakin nahkoja, joiden päällä kuningatar nukkuu. Niiden sekaan hän on piilottanut arvokkaan timantin (150 L), joka on puoliksi musta ja puoliksi keltainen. Timantti on klaanin aarre ja he uskovat, että heidän suuri esiäitinsä on sen lahjoittanut. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, eikä timantilla ole omituisesta ulkonäöstään huolimatta mitään mystisiä vaikutuksia.
Skrab on keskimääräistä älykkäämpi ja voimakkaampi skorpionimiesnainen. Hän voitti edeltäjänsä, joka alkoi käydä jo vanhaksi, suuren näppäryytensä ja kaoottisen regeneroitumisensa turvin. Edeltäjältään Skrab peri silmukkahaarniskan, jota pitää lähes aina yllään. Bagog on antanut Skrabille herätetyn skorpionin hänen liittolaishengekseen.
Skrabin tiedot

3. Shamaanin kammio
Tämä pieni luola on klaanin shamaanin, Frighin, asunto. Luolan lattialla on rituaaleja varten koristeltuja nahkoja ja pieni rumpu, jota Frigh käyttää seremonioissaan. Seiniin on piirrelty verellä erilaisia käsittämättömiä kuvioita.
Frigh on jo vanha skorpionimies, mutta hän on pysynyt sitkeästi virassaan. Muut klaanin jäsenet, kuningatarta lukuunottamatta, pelkäävät ja kunnioittavat häntä. Frighin järki on hidas, mutta sen puutteen korvaa hänen suuri kaoottisen ominaisuuden ansiosta noussut mahtinsa. Frigh on vanha konkari henkiulottuvuudessa, mutta maallisesta vallasta hän ei välitä.
Frighin tiedot

4. Papin kammio
Tässä luolassa asuu Bagogin pappi, nimeltä Grad. Luolan nurkassa on kasa järsittyjä luita. (Gradin tapa rentoutua on purra luita.) Lattialla on kasa parkittuja ja varastettuja nahkoja, joilla Grad nukkuu.
Grad sai virkansa vasta vähän aikaa sitten, kun vanha pappi kuoli tapaturmaisesti. Grad ei ole kovin nuori, eikä hänellä ole vielä paljoakaan kokemusta papin virasta. Hän on skorpionimieheksi erittäin älykäs ja hänellä on yhteyksiä läheisiin kaaosyhteisöihin. Grad on Bagogin suosiossa ja siksi hänellä on oma lemmikkiskorpioni. Grad taistelee mielellään ja johtaa skorpionimiestaistelijoita.
Gradin tiedot

5. Miesten asunto
Tämä suuri luola on miespuolisten skorpionimiesten yhteinen asunto. Luola on likainen, mutta muuten tyhjä.
Skorpionimiesten tiedot

6. Naisten asunto
Tässä luolassa asuvat naispuoliset skorpionimiehet. Kuten miestenkin, naisten luola on hyvin likainen.
Kaikki naiset ovat sen verran heikkoja, ettei kukaan heistä edes ajattelisi haastaa nykyistä kuningatarta.
Skorpionimiesnaisten tiedot

7. Lasten asunto
Tämä luola on skorpionimiesten tarkimmin varjeltu kammio. Täällä asuu heidän jälkikasvunsa, kahdeksan skorpionimieslasta. Luola on likainen ja täynnä erilaisia esineitä, joilla lapset leikkivät, kuten kiviä, luita, puunkappaleita, nahanpalasia, jopa 53 lunarin kolikkoa, jotka aikuiset ottivat tappamaltaan kauppiaalta.